Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tuijn Optiek

- Actief lid

Tuijn Optiek biedt een ruim assortiment monturen en zonnebrillen van vele populaire- maar ook unieke designmerken. Wij hebben merken in huis voor zowel dames en heren als kids, jong en oud. Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur met de beste glazen voor u.

Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen en opticiens. De gezondheid van uw ogen staat centraal bij de deskundige oogzorgmedewerkers van Tuijn Optiek. Wist u dat wij ook aan oogheelkundige keuringen doen?

Ook voor lenzen bent u bij ons goed. Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij uw ogen aansluiten. Onze contactlensadviseurs helpen u graag kijken naar de mogelijkheden om samen de best passende lenzen voor u te vinden.

Waar u ook voor kiest: onze medewerkers staan, zowel online als in onze fysieke winkel, voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze. In onze webshop is een kleine collectie zonnebrillen te vinden en op de website vindt u meer informatie over pasvormen, zorgverzekering, hoorzorg en kunt u lenzen bestellen.

Categorie:

Centrum

Website:

Email:

Telefoon:

KVK:

28024449

Adres:

Hoofdstraat 60

Contactpersoon

Emma Sanders

Impressies van Tuijn Optiek

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf