Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Leden

Met trots delen wij graag onze leden, want alhoewel we dit jaar (2023) vooral bezig zijn met het opstarten van de nieuwe vereniging vinden we het ontzettend fijn dat zoveel ondernemers zich aangesloten hebben! Goed idee ook, want het is nog gratis, wij maken de bedrijfspagina graag voor je op en het geeft je de mogelijkheid mee te denken over de toekomst. We organiseren meerdere thema-avonden, bedrijfsbezoeken en brainstormen met onze leden over de mogelijkheden die we samen kunnen creëren.

Wil je iets aanpassen aan je pagina? Laat dan een berichtje achter op onze contactpagina, of stuur een mailtje naar: info@ondernemendhillegom.nl.

leden filter

Lid worden?

Voor 2023 worden geen kosten in rekening gebracht, wij hebben de komende periode namelijk hard nodig om de vereniging op te zetten en een duidelijke structuur te creëren. Hier hoort uiteraard ook het financiële plaatje bij! In samenwerking met Wendy Hofman van de Rode draad zijn we momenteel de verschillende opties aan het uitzoeken en uitwerken. We gaan er vanuit dat we u hier binnenkort meer over kunnen vertellen!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf