Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Centrum

De commissie centrum neemt het stokje over van het eerdere KoopCentrum Hillegom en dat doen zij met een duidelijke visie: Gezellig, levendig, betrokken en trots op het centrum!

Onder leiding van Lotty Klassen zijn de eerste aandachtspunten het betrekken van inwoners en het aantrekken van andere bezoekers door gedragen acties. Het omdraaien van uitdagingen in mogelijkheden door gebruik te maken van leegstaande panden. Samen te werken aan de sfeer die je proeft als je het centrum inloopt, maar ook praktische zaken zoals duidelijke parkeerroutes en zwerfvuil worden uiteraard niet vergeten.

De commissie bestaat uit: Lotty Klassen (Toost), Carla van Schooten (Kluswijs), Arjan Evers (Readshop) en Yvonne Körver (Yvonne Fotografie). Waarbij Ed van Braam de commissie dit jaar nog zal ondersteunen.

Aansluiten als lid of zelfs geïnteresseerd in een functie in deze commissie? Laat het dan gelijk weten via onderstaand formulier.

leden filter
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2023, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via het volgende formulier

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf