Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Update ondernemersfonds

Beste collega-ondernemers,

Zoals u waarschijnlijk wel gelezen heeft is er nogal wat gebeurd de afgelopen weken met betrekking tot onze aanvraag voor het ondernemersfonds. Alhoewel wij nog steeds geloven in deze vorm – waarbij iedereen bijdraagt, maar beschermd wordt door een CAP – voelen we momenteel hoeveel weerstand het geeft bij bepaalde ondernemers.

Natuurlijk snappen we dat we niet iedereen 100% mee kunnen krijgen, maar één ding staat bovenaan: We doen dit VOOR de ondernemers! De belangrijkste boodschap die we momenteel krijgen vanuit een deel van de ondernemers buiten het centrum is dat ze eerder (persoonlijk) geïnformeerd hadden willen worden, onze roep in de media niet gehoord hebben en dus niet mee hebben kunnen denken over de invulling. We zijn de vereniging – misschien juist wel – gestart om bruggen te slaan tussen ondernemers.

Vandaar dat wij ervoor kiezen ons voorstel voor het ondernemersfonds niet in te dienen 12 oktober, om op die manier eerst op een goede manier met eerdere genoemde partijen aan tafel te kunnen zitten. Onze visie is niet veranderd: We willen één vereniging, voor alle ondernemers. Daarom zullen wij het komende jaar gebruiken om ervoor te zorgen dat alle ondernemers bericht van ons krijgen en uitgenodigd worden om mee te denken over de in te vullen vorm. Via deze weg roepen wij alle ondernemers uit Hillegom dan ook op om zich via ons contactformulier aan te melden voor de mailingen.

We willen de ruim 100 enthousiaste ondernemers, die ons de afgelopen maanden geholpen hebben en zo duidelijk achter het plan staan bedanken en vooral geruststellen. We komen terug met een plan! Onze vereniging blijft ondertussen staan, net zoals de bedrijfsbezoeken, thema-avonden en ondernemerscafés. Ook in 2024 zullen wij opstaan voor onze ondernemers en ervoor zorgen dat de geplande projecten zo goed mogelijk vorm krijgen.

Vergeet je daarom niet je gelijk in te schrijven voor onze eerstgeplande avond 23 oktober, zie www.ondernemendhillegom.nl voor meer informatie.

Namens het bestuur,
Daniël Duindam

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf