Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

Het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor de ondernemer in Hillegom en het klankbord voor de gemeente, ontstaan na de doorstart van InitiatiefRijk Hillegom in mei 2022. 🌹

Wij staan op voor alle ondernemers in Hillegom (met een commerciële ruimte), omdat we er van overtuigd zijn dat we in dit prachtige dorp kansen kunnen pakken. Dat we elkaar niet alleen kunnen versterken, maar ook sterk staan als we samen werken. Dat we enorm trots zijn op wat dit ‘’kleine’’ dorp allemaal te bieden heeft, zien dat ondernemers zoveel waarde toevoegen, maar ook tegen uitdagingen aanlopen. Dat kan anders! 

We zitten vaak samen en er is zoveel leuks te doen in het dorp, daarom hebben we één koelkastkalender gemaakt: KLIK HIER

De vraag naar een vereniging als deze was groot, zowel namens de bestuurder van de verschillende initiatieven (KoopCentrum Hillegom, Stichting Marketing Hillegom & InitatiefRijk Hillegom), als de gemeente en de ondernemers zelf. Eén aanspreekpunt, één gesprekspartner voor de gemeente, maar ook één plek waar we elkaar kunnen inspireren en motiveren om iedereen te laten zien hoe fantastisch Hillegom is!

We kijken er enorm naar uit om elkaar te zien op de maandelijkse netwerkmomenten, maar nodigen u ook graag uit bij ons in de zaak!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf