Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ondernemerscafé 15-05-2023

Maandag 15 mei was ons eerste ondernemerscafé!

We zijn gestart met een ledenvergadering, om onder andere de nieuwe voorzitter Marketing aan te stellen: Marisja Wigmore. Met persoonlijke begeleiding en advies ontzorg zij met Marisja.nl – Ontwerpt & Ontzorgt ondernemers met het creëren, realiseren en beheren van drukwerk & digitale media (website, logo, huisstijl, flyers, visitekaartjes, reclame, etc.)

Daarna werd in een korte presentatie besproken wat de status van Ondernemend Hillegom momenteel is. Als vervolg op de vergadering in februari kregen de geïnteresseerde een update van de commissies en een toelichting op de stappen voor het ondernemersfonds. De voorbereidingen, begroting, deadlines en de stappen die nodig zijn. Daarna hebben we via stellingen gepeild waar de voorkeuren van onze leden liggen > Wat vinden zij belangrijk?

Vanaf vandaag hebben wij de meest gestelde vragen online gezet en is onze ondernemersdesk: info@ondernemendhillegom.nl geopend. Heeft u vragen over het fonds, stel deze dan via dit e-mailadres of het contactformulier op onze website.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf