Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Horeca

Met zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van horeca is er altijd wel een goede match. Of je nu een daghap om de hoek wilt halen of uitgebreid wilt tafelen, een hertog Jan van de tap wilt of een nieuwe cocktail wil proeven. En juist daar wil de commissie horeca gebruik van maken, want wij kunnen elkaar versterken. Door samen te werken aan zaken die voor alle horeca ondernemers belangrijk zijn.

Onder leiding van Naomi Savelsbergh, worden de volgende onderwerpen de belangrijkste doelstellingen: Veiligheid (door beveiliging, verlichting & zichtbare camera’s), duidelijkheid met betrekking tot sluitingstijden, spreiding/gezamenlijke evenementen, meer communicatie dag/nacht horeca, het behouden van de grotere terrassen en het opzoeken van een samenwerking met de sportkantines.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf