Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijnfestival

26 maart 2023 @ 13:00 - 17:00

Na een fantastische eerste editie in oktober vorig jaar, gaat het weer gebeuren, het tweede Hillegomse wijnfestival en wel op zondag 26 maart vanaf 13.00 uur. Gestart wordt om 12.30 uur vanaf de Oude Pomp, waar de deelnemers zijn of haar route krijgen uitgereikt. Dan ga je heerlijk genieten van een mooi glas wijn of een bubbel, met een bijpassend gerechtje erbij en ga je na drie kwartier naar de volgende locatie waar weer een ander glas met een hapje klaarstaat. De bedrijven die meedoen zijn: Het Alternatief, Villa Flora, B.K.O. en Eetcafé Zomerzorg.

Kaarten zijn te verkrijgen a 30,00 per persoon zijn uitsluitend tegen contante betaling te verkrijgen bij Vivant Evers aan de Mariastraat 2 in Hillegom of Eetcafé Zomerzorg aan de Meerlaan 70 in Hillegom. Voor meer informatie: info@ac-media.nl of 06 51841259

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf