Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaarmarkt

augustus 22 @ 11:00 - 20:00

De voorbereidingen voor de jaarmarkt zijn in volle gang, de datum staat al vast: Donderdag 22 augustus 2024.

Ook deze keer wordt het een grote en levendige markt, van de Murphey’s tot aan de Kleine Beurs. Belangrijkste verschil wordt dit jaar dat eigen ondernemers – dus alle ondernemers uit Hillegom, niet alleen uit het centrum – voorrang krijgen. We hebben daarnaast een hele fijne korting geregeld, waardoor jullie maar 60 euro voor 4 meter kraam betalen.

 

De organisatie valt dit jaar onder evenementenbureau Fun & Events, wij stellen ze graag even voor:

Goedendag Mevrouw/ Meneer,

Ik zal me even in het kort voorstellen. Mijn naam is Bertha Verbeek van evenementenbureau Fun & Events (voorheen Buro Gouda) en zal in samenwerking met de ondernemingsvereniging Hillegom, de jaarmarkt “opnieuw” op de kaart zetten. Ik ben al een “oude Bekende”, mijn vader en ik hebben 25 jaar lang de jaarmarkt georganiseerd, dus ik weet een beetje hoe het reilt en zeilt. Om alles zo fijn mogelijk te laten verlopen, vraag ik ook hierbij uw hulp zodat we er een onvergetelijke dag van maken. Vandaar dat ik iedereen uit de straat en omstreken zoveel mogelijk te woord sta. Om zo veel mogelijk informatie in te winnen wat jullie fijn vinden, of juist niet tijdens de jaarmarkt. We kijken naar de mogelijkheden en persoonlijke voorkeuren waar u als winkelier blij van wordt.

Als u mee wilt doen en een kraam voor de deur wilt kunt u dat boeken via info@funandevents.nl Het is een 4 meter kraam met een overkapping. De kosten bedragen 60 euro inclusief BTW. Dit is een speciale prijs voor de winkeliers/ondernemers van Hillegom. De markt duurt van 11.00 uur tot 20.00 uur. u kunt opbouwen vanaf 9.00 uur.

We zouden het erg leuk vinden als u mee zou doen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Mocht u nog informatie willen? Schroom u niet, bel 06-29321302 of mail info@funandevents.nl zodat we er met elkaar een fantastische dag van kunnen maken en een mooie samenwerking aan kunnen
gaan. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Bertha Verbeek

Gegevens

Datum:
augustus 22
Tijd:
11:00 - 20:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf