Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJsopening – Chocolaterie Pierre

15 maart 2023 @ 15:00 - 17:00

Het ijsseizoen gaat woensdag 15 maart weer van start bij chocolaterie Pierre en dat wil eigenaar Gert van Soest ook dit jaar weer met een actie vieren: De eerste dag is er tussen 15.00 en 17.00 uur voor alle klanten een gratis ijsje.

Vanaf dan, tot en met half september kun je bij ons heerlijke Pierre-ijs komen proeven! Het ijs wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die grotendeels uit Italië worden geïmporteerd. Zo komen de pistachenoten uit Sicilië en de hazelnoten uit Piemonte. Daarnaast komt de cacao uit België en de melk, room en yoghurt natuurlijk uit Nederland.

Originaliteit en vakmanschap zijn de beste garantie voor de kwaliteit van ons product. Wij doen geen concessies bij het maken van een keuze voor onze grondstoffen. Bij ons vind je dus een hoogstaand ambachtelijk product dat dagelijks vers bereid wordt met de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

Ons assortiment bestaat uit 20 verschillende smaken. American cookies, banaan, bosvruchten yoghurt, caffé mocha, brownie’s, hazelnootpraliné,, macadamia, mango, milk delight, mojito, mon cherí, extra puur, pindarotsjes, pistache, rumrozijnen advocaat, stoute karamel, stracciatella, witte wolke, zomerkoninkjes, een wisselende smaak en suikervrij.

Gegevens

Datum:
15 maart 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf