Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Een geslaagd bedrijfsbezoek bij Kimman

23 mei 2024 om 10:25 uur

Zo’n 35 ondernemers werden ontvangen door Herman van der Geest, voorzitter commissie Groot-Hillegom van Ondernemend Hillegom. Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van vier bedrijfsbezoeken elk jaar. Na Kraakman eerder dit jaar – en Kimman nu – staat er ook iets leuks in de planning voor het derde kwartaal. Hierover volgt snel meer nieuws!

Daniel Duindam, voorzitter Ondernemend Hillegom, nam het stokje over en initieerde een voorstelrondje aangezien er wederom nieuwe gezichten aangesloten zijn. Iedere ondernemer kreeg kort de tijd zich voor te stellen.

De laatste die zich voorstelde was Jim Kimman, vijfde generatie van dit familiebedrijf, die de groep meenam in de geschiedenis van het bedrijf. Ooit begonnen in 1884 in Haarlem als bouwer van exclusieve koetsen. Kimman is het oudste automobiel bedrijf dat er in Nederland bestaat, maar de vestiging in Hillegom is nieuw. Op de locatie waar voorheen het Den Hartogh Ford museum was gevestigd. De exclusieve koetsen zijn nog steeds hun focus, al hebben we het dan tegenwoordig over merken als: Jaguar, Land Rover en Range Rover.

Tijdens de rondleiding door het pand, welke qua uitstraling exact hetzelfde gevoel geeft wanneer je bij een Jaguar & Land Rover Dealer aan de andere kant van de wereld binnenstapt, werden we meegenomen in de gedachte van de indeling. Martijn Luif vertelde hoe wordt er beleving gecreëerd voor de klant, waar staan de producten en waarom. We kregen een stuk geschiedenis mee, door de volledig gerestaureerde koets en een toelichting van de werkplaats.

De avond werd afgesloten met een borrel, waar ondernemers elkaar op konden zoeken en natuurlijk de auto’s even van dichtbij konden bekijken.

Foto’s met dank aan Annemiek Cornelissen van AC Media en bestuursleden Ondernemend Hillegom.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf