Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kick-off Vereniging Ondernemend Hillegom

16 NOVEMBER – DE WATERTOREN

Alhoewel we ondertussen al een paar maanden druk zijn met de voorbereidingen konden we op woensdag 16 november eindelijk de ruimte pakken om alle ondernemers – met een commerciële ruimte – in Hillegom meer te vertellen over de kansen die we samen creëren. Want wat is het fijn dat de opkomst (& het enthousiasme) zo groot was. Er is duidelijk vraag naar een gezamenlijke ondernemers vereniging en wij kunnen dan ook niet wachten de volgende stappen te maken.

BEDRIJFSPAGINA

De eerste 50 collega ondernemers zijn je al voor gegaan en zijn die avond lid geworden. Mocht je wel graag lid worden, gratis & vrijblijvend, dan is dit namelijk snel te regelen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast lijkt het ons leuk alvast wel een bedrijvenpagina voor elke ondernemer mogelijk te maken. Er zijn al een aantal ondernemers enthousiast geweest, dus kijk voor de voorbeelden op: https://ondernemendhillegom.nl/leden/

VISIE

Bij deze in het kort onze visie voor Ondernemend Hillegom:

 • Eén vereniging voor alle ondernemers van Hillegom. Samen werken aan een gezond ondernemersklimaat waarbij wij kennis en ervaring kunnen delen.
 • Eén aanspreekpunt voor alle ondernemers, welke makkelijk benaderbaar is en de ondernemer begrijpt en ondersteunt wanneer nodig.
 • Een samenwerking met de gemeente Hillegom is waar wij graag aan bijdragen. Twee partijen, één doel: Samen bouwen aan een veilige en duurzame toekomst voor ons mooie Hillegom, een dorp wij trots op kunnen zijn.

STRUCTUUR

Het bestuur bestaat uit:

 • Voorzitter Daniël Duindam (DOE. reclame),
 • Secretaris Karin Los (Hurtak & Roodhorst notarissen),
 • Penningmeester Jeannette Scheeper
 • Vicevoorzitter Annemarieke Spelten (Hofzicht Makelaars).

Daarnaast zijn de voorzitters van elke commissie onderdeel van het bestuur:

 • Centrum Lotty Klassen (Toost!),
 • Horeca Naomi Savelsbergh (Borreltijd),
 • Groot Hillegom VACATURE,
 • Buitengebied VACATURE,
 • Marketing VACATURE.

Heb je nu al vragen over de vereniging? Wil je iets weten over de plannen? Wij staan graag voor je klaar!

EN NU?

Wendy Hofman heeft uitgelegd dat we we tot september 2023 hebben om, de commissies in te richten, de structuur van de vereniging op te bouwen, budgetten te stellen en ons voorstel goed uit te werken. Uiteindelijk beslist de gemeenteraad of we kunnen gaan werken met het ondernemersfonds, iets wat wij graag vanaf 1 januari 2024 willen starten.

TOT DIE TIJD?

Tot die tijd hebben wij jullie hulp hard nodig! Binnenkort delen we de agenda met momenten wanneer je aan kunt schuiven om mee te denken, maar nog liever vragen wij je aan te sluiten bij één van de commissies om zo nog sneller stappen te kunnen maken. Via ons contactformulier koppelen wij je graag aan de betreffende verantwoordelijke.

Niet alleen om mee te denken, maar ook om op te staan om het gat dat momenteel ontstaat op te vullen (nu InitatiefRijk Hillegom, KoopCentrum Hillegom & Stichting Hillegom Marketing deels wegvallen). We kunnen het namelijk niet laten gebeuren dat Hillegomse ondernemers komende jaar niet vertegenwoordigd worden toch? Samen het ondernemersklimaat verbeteren, de samenwerking opzoeken en gesprekspartner blijven. Daarnaast willen we ook in 2023 graag zaken oppakken als de jaarmarkt, de vierdaagse & het sinterklaas feest.

Laten we er samen een groot succes van maken!

 

Foto’s: AC Media

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lid worden

Om een goede start te kunnen maken kiezen wij er voor om dit jaar, kalenderjaar 2024, geen kosten voor het lidmaatschap te rekenen. Lid worden is dus gratis(!) en makkelijk te doen via dit formulier.  Niet alle velden zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Website url
Bedrijfsmail*
KVK-nummer
Telefoonnummer*
Adres
Bedrijfsfoto
Maximum file size: 2 MB
Logo
Maximum file size: 2 MB
Naam contactpersoon
Afbeelding contactpersoon
Maximum file size: 2 MB
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres
contactpersoon
LinkedIN Link contactpersoon
Omschrijving van het bedrijf